پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 113591
حمله به سوريه،حمله به ايران است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 743

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از مهر: مشاور مقام معظم رهبري در امور بين الملل با اشاره به اينکه مقام معظم رهبري به هيچ کس مجوز مذاکره با آمريکا را نداده است، گفت: بنده هيچ مذاکره اي با آمريکايي ها نه در عمان و نه در غير از عمان نداشته ام.
 
علي اکبر ولايتي، مشاور مقام معظم رهبري در امور بين الملل درپاسخ به سئوالي درباره مذاکره مستقيم ايران و آمريکا و اينکه ولايتي را به عنوان طرف مذاکره کننده معرفي مي کنند که از طريق عمان يا کشور ديگري در حال مذاکره با آمريکاست ، گفت: بنده هيچ مذاکره اي با آمريکايي ها نه در عمان و نه در غير از عمان نداشته ام.
 
وي  با تأکيد بر اينکه اين شايعه از اساس دروغ است، افزود: تا آنجايي که بنده اطلاع دارم با توجه به اينکه اين جور امور مبنايي و اساسي و اصولي سياست خارجي در اختيار مقام معظم رهبري است و مقام معظم رهبري نيز تا کنون چنين مجوزي را به هيچ کس نداده اند و بر اين اساس مذاکره اي که مبناي قانوني داشته باشد و با اجازه رهبري باشد ، هيچ گاه صورت نگرفته است.
 
ولايتي در پاسخ به اين سئوال که آيا معناي مخالف اين مذاکره اتفاق افتاده است، تصريح کرد: در اين مورد چيزي نمي دانم. ممکن است فردي که تنها يک شناسنامه ايراني دارد ، با آمريکايي ها صحبت کند و آنها در رسانه هاي خارجي اين موضوع را بزرگ نمايي کرده و بگويند که ايران و آمريکا در حال مذاکره هستند. اين موضوع هيچ ربطي به حکومت ندارد. در اين باره هم من اطلاعي ندارم که چه کسي مذاکره کرده يا نکرده است.
 
وي تأکيد کرد: به عنوان مشاور مقام معظم رهبري مي گويم که اگر هم آمريکايي ها ادعاي مذاکره با ايران را مي کنند چنين چيزي وجود ندارد و اينکه اگر هم بوده ربطي به نظام ندارد. ما هيچ مذاکره اي نه در عمان و نه در غير عمان نکرده ايم.
 
هيچ اقدام انتخاباتي را به درخواست مقام معظم رهبري انجام نداده ام
 
مشاور مقام معظم رهبري در پاسخ به سئوال ديگري درباره مشکلات سياست خارجي در کشور و اين تحليل که مشکل سياست خارجي باعث مسائل ديگر در کشور شده  است و اينکه آيا مي پذيريد قرار است يک ديپلمات برجسته نزديک به رهبري دولت بعدي را براي حل همين مشکل به عهده بگيرد ، گفت: پاسخ  هر دو سئوال منفي است.
 
وي افزود: من در مجلس هشتم و نهم يکي از کساني بودم که پرچم به دست گرفته و سعي کرديم اصولگرايان را دور هم جمع کنيم و آنهايي که به مجلس راه پيدا مي کنند کساني باشند که به نظام تقرب دارند و ساز مخالف با منافع و مصالح راهبردي  نظام نزند. هيچ مأموريتي نداشتم و اين موضوع را تکليف خود مي دانستم.
 
ولايتي تصريح کرد: در 5+6 بيش از 95 درصد جلسات با مسئوليت بنده تشکيل مي شد و حتي يک نفر را در مجلس پيدا نمي کنيد که با سهميه من داخل شده باشد و يا خود من بخواهم وارد مجلس شوم. از اين نمد کلاهي براي خود درست نمي کنم . در 7+8 که به درخواست ايت الله کني تشکيل شد و به اتفاق آرا بنده را به عنوان سخنگو انتخاب کردند و بنده هم با وجود آن که تمايل نداشتم به دليل اينکه  ضعفي ايجاد نشود ، قبول کردم ؛ هيچ طرفداري خاصي از هيچ گروهي نمي کردم و به همين دليل نيز همه بنده را قبول داشتند.
 
وي ادامه داد: در قضيه رياست جمهوري نيز مسئله همين است و بنده در هيچ مقطعي در اقداماتي که انجام داده ام ، به درخواست مقام معظم رهبري نبوده است که ايشان بخواهند اين کار را انجام دهم. بنده به عنوان يک شهروند ايراني معتقد به نظام تکليف خود مي دانستم که کاري انجام دهم.
 
ولايتي خاطرنشان کرد: سياست خارجي بسيار مهم است و اين سخن مکرر مقام معظم رهبري در زمان وزارت بنده بود که 50 درصد  کار دولت مربوط به سياست خارجي و روابط خارجي است . با گذشت زمان جهان يکپارچه تر شده و مرزها شيشه اي تر شده است و بالاخره دنيا بين المللي تر از هر زمان ديگري شده است و حتما يک سياست خارجي درست داشتن نقش بسيار اساسي دارد و اين امر کار اساني نيست و هم تدبير و اجراي آن کار افراد مجرب و کارآزموده است و کساني که در چارچوب اصول حرکت مي کنند و از افراط و تفريط در سياست خارجي پرهيز مي کنند.
 
دبير مجمع جهاني بيداري اسلامي گفت: مردم و دنيا از ثبات تصميم گيري مي خواهد نه تزلزل در تصميم گيري ها به ويژه در روابط خارجي اعم از سياسي و اقتصادي ، تجاري و فرهنگي و ...
 
وي در مورد انتخاب جان کري به عنوان وزير خارجه آمريکا و همچنين وزير دفاع جديد اين کشور که مواضع متفاوتي را در مورد ايران و اسرائيل مطرح کرده است ، گفت: آمريکايي ها از سياست هايي که تا به حال و پس از گذشته بيش از 30 سال داشته اند ، نتيجه عکس گرفته اند و هيچ نتيجه مثبتي به دست نياورده اند.
 
آمريکا بايد در سياست ها خود تجديد نظر کند
 
ولايتي با اشاره به اينکه اگر عقلانيتي در آمريکا حاکم باشد بايد حتما تجديد نظري در سياست هاي خود بکنند ، تصريح کرد: مسئله هسته اي مسئله راهبردي ماست . استفاده صلح اميز از انرژي هسته اي حقي است که جمهوري اسلامي ايران به هيچ وجه ازآن گذشت نمي کند و اين امر مورد اتفاق همه است.
 
وي افزود: ممکن در آحاد ملت کساني باشند که برخي از سياست هاي نظام را قبول نداشته باشند، اما در اين سياست اتفاق نظر هست. مانند نام خليج فارس که در نشنال ژئوگرافي در آمريکا نام آن را خليج کذايي  گذاشتند و از همه جاي ايران و خارج از ايران نسبت به اين مسئله اعتراض کردند و حتي ضد انقلاب نيز براي آنکه عقب نماند، موضع گيري کرد  و آنها مجبور شدند اين لفظ را اصلاح کنند.
 
در مسئله هسته اي اتفاق نظر وجود دارد
 
ولايتي خاطرنشان کرد: قضيه هسته اي نيز يک مسئله ملي است که بالاخره انرژي آينده هسته اي است و انرژي نفت يا فسيلي تمام شدني است و بايد به  فکر يک انرژي جايگزين بود. هيچ چيزي از بين چيزهايي که کشف شده است به انرژي هسته اي به خصوص آن بخشي از انرژي هسته اي که پس مانده سوخت هسته اي است ، نمي تواند جايگزين بهتري براي اين انرژي باشد.
 
وي تأکيد کرد :امروز به جاي شکاف هسته اي به فکر جوش هسته اي هستند و در جوش هسته اي مواد زائد و زباله اتمي خيلي کم است و دنيا به اين سمت پيش مي رود و اين کار مهمي است.
 
مشاور مقام معظم رهبري اظهار داشت: زماني مقام معظم رهبري مثال زدند که اگر نفتي که اکنون در اختيار ماست در دست آنها بود يا به روش قطره چکاني و يا با قيمت خيلي بالاتر آن را در اختيار ديگران مي گذاشتند، اکنون نيز ما بايد به فکر نسل هاي آينده باشيم و اگر انرژي هسته اي بخواهد در انحصار آنها باشد اين وسيله اي براي استثمار کشورهاي جهان سوم مي شود.
 
وي به جنگ مالي اشاره کرد و گفت: فرانسوي ها در سال 1960 از مالي خارج شدند و حالا که مردم پس از 50 سال مي خواهند راه خود را جدا کنند دوباره بمباران مي کنند. دليل آن اين است که مالي نفت و زمين دارد.
 
ولايتي تأکيد کرد: بر اين اساس هيچ آدم وطن پرست، ايراني غيرتمند و مسلمان غيوري نيست که حاضر باشد اين آينده حيات صنعتي، علمي و فناوري خود را از دست بدهد. اين را آمريکايي ها قبول دارند و چاره اي نيز جز قبول آن ندارند و دير يازود نيز قبول مي کنند.
 
وي اظهار داشت: کاري که آنها مي کنند محبت به ايران نيست بلکه نشانه اين است که در سياستي که در پيش گرفته اند به بن بست رسيده اند. در جنگ نيز آنها حتما تجربه افغانستان و عراق را در ايران تکرار نخواهند کرد. امروز آمريکا ضعيف تر از آمريکاي زمان حمله به عراق و افغانستان است و ايران امروز به مراتب قوي تر از عراق و افغانستان است.
 
ولايتي خاطرنشان کرد: آمريکايي ها از حمله به عراق و افغانستان شکست خوردند و هزينه هاي سنگين جاني و مالي را متحمل شدند و حتما اگر عقلانيت حاکم باشد فکر حمله نظامي را از سر بيرون مي کنند. رژيم صهيونيستي در مقابل موشک هاي نه چندان پيشرفته والفجر 5 شکست خورد . گروه جهاد اسلامي با شليک چند موشک به تلاويو 3 ميليون اسرائيلي را به زير زمين برد و اعلام کرد که اين موشک ها را از ايران گرفته است.اين حداقل امکاناتي بود که در اختيار داشتند .
 
غربي ها و مرتجعين منطقه با حمله به سوريه حلقه طلايي مقاومت حمله کردند
 
دبير مجمع جهاني بيداري اسلامي  در اين باره که تحليل رسمي جمهوري اسلامي ايران در سوريه اين بود که پروژه سوريه براي متوقف کردن روند بيداري اسلامي د رمنطقه بود ، اگر اين پروژه شکست بخورد ودولت اسد بتواند استقلال خود را حفظ کند، وضعيت مقاومت تغيير جدي خواهد کرد، ادامه داد: آنهايي که ضد مقاومت عليه صهيونيست ها هستند و مرتجعين منطقه و غربي ها با حمله به سوريه به حلقه طلايي مقاومت حمله کردند.
 
ولايتي تصريح کرد: اگر سوريه  پشتيباني لجستيک از حزب الله نمي کرد، حزب الله در جنگ33 روزه و حماس در جنگ 22 پيروزي را به دست نمي اوردند. سوريه نقش بسيار اساسي و کليدي در منطقه براي اينکه سياست مقاومت استوار پيش ببرد و يا خداي نکرده متزلزل شود ، دارد.به همين دليل حمله به سوريه، حمله به ايران و متحدين ايران محسوب مي شود.
 
وي در باره اين تحليل که در صورت شکست اسد نوبت عراق و ايران است و در صورت حفظ قدرت اسد مقاومت به روند طبيعي خود بازمي گردد، گفت: در حوزه عملي سياست خارجي اسان نيست که تئوري ببافيم. غرض اين است که ايران از  فلسطين، مقاومت لبنان، حاکميت طرفداران مقاومت در سوريه و حکومت برخواسته از مردم عراق و آزادي عراق از چنگال آمريکا حمايت کند که اين روند را تاکنون داشته و ادامه مي دهد.
 
ولايتي خاطرنشان کرد: بالاخره عراق از شر صدام خلاص شد ، آمريکايي با مقاومت مردم نتوانستند جاي صدام را بگيرند واکنون عراق در دست مردم است. ماهم چيز بيشتري نمي خواهيم. زماني که مردم عراق عليه صدام مقاومت مي کردند و چه زماني که مقابل اشغال آمريکايي ها ايستاده بودند، ايران از انها حمايت مي کرد.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html